I samband med mässan ”Nordiska Trädgårdar 2008” fanns vi på plats och visade den trädgårdsjärnväg som från och med sommaren 2008 är en del av vår utställning i Alunda. Mässan pågick den 10 – 13 april 2008 på Älvsjömässan och vi fanns i monter A02:200

Det är mycket som kan vara faschinerande med en modelljärnväg. För de flesta så förknippas mj-hobbyn kanske med morfars gamla ”Märklintåg”. Våra tåg är förvisso större än de klassiska modelltågen, men likheterna är ändå övervägande fler än skillnaderna.

För dig som vill veta mer om våra modeller se www.usatrains.com eller www.aristocraft.com. De båda tillverkare som våra modeller kommer från. Vår leverantör av dessa modeller är butiken S:t Aubin Trains, www.staubintrains.com.

De fyra mässdagarna präglades av möten med många glada människor. När mässan stängde på söndagen hade 7500 av de 60000 besökarna varit i vår monter och fått information om vår utställning i Alunda. På onsdagskvällen blev de sista delarna i vår monter på ”Nordiska Trädgårdar” färdig. På söndagskvällen började nedmonteringen av vår monter. De sista delarna transporterades från mässan under måndagsförmiddagen.

[nggallery id=22]