FUNKTIONSHINDER

Nedan har vi samlat information som kan vara intressant för dig som har funktionshinder eller assisterar någon med funktionshinder.

Parkering
Utställningens ordinarie parkering ligger ca 100 meter från ladugården. Den som har funktionshinder har möjlighet att parkera strax utanför ladugården. Kontakta oss om du behöver hjälp att komma förbi “bommen” in till gården.

Rullstolar
Alla dörrar har en bredd på minst 90 cm. Utomhus har alla gångytor ett ytskikt av packad stenkross. Vi har begränsade utrymmen. Är ni en grupp där flera använder rullstol så boka ett besök utanför ordinarie öppettider för att få ut så mycket som möjligt av besöket!

Ledsagare
Den som medföljer en person med funktionshinder eller speciella behov måste också lösa entréavgift. Denna betalas på plats i kassan som alla andra biljetter. Vi tar kort, swish eller kontanter. Vi hanterar ej rekvisitioner och kan inte fakturera kommuner eller privata vårdgivare.

Toalett
På gården finns en rymlig WC för dig som besökare.

MER OM OSS

Sommaröppet!

Varm välkomna till Modelljärnvägens Hus och vår utställning med modelljärnvägar, trädgård och kafé! Vi har fram till och med den 17 augusti öppet onsdagar till lördagar kl 11-16!

Små Tåg - Stor Glädje