BRA ATT VETA

Inför ett besök hos oss kan det dyka upp olika frågor, vi har försökt besvara en del av dem nedan. Hör gärna av dig om det är något annat du undrar över!

Fotografering
Du får gärna fotografera hos oss, det råder inget fotoförbud! Men visa respekt för andra besökare när du tar dina bilder. Vi vill inte att du använder stativ till din kamera eftersom det kan vara i vägen för andra besökare.

Mat
I vårt café finns det varma och kalla drycker samt smörgåsar, kaffebröd och glass att köpa. Är du intresserad av att äta lunch eller middag så finns det flera alternativ i Alunda. Du får gärna ha med dig mat och ha picnic på någon av våra gräsmattor.

Husdjur
Vi tillåter inga husdjur i lokalerna, utan dessa får stanna ute i trädgården tillsammans med husse eller matte.

Toalett och blöjbyten
Toalett för besökare finns intill utställningen. Vi tittar till den flera gånger varje dag. Behöver du byta blöjor så finns det skötbord inne på toaletten.

MER OM OSS

Sommaröppet!

Modelljärnvägens Hus utställning med modelljärnvägar, trädgård och kafé har sommaren 2023 öppet onsdagar till lördagar kl 11-16 från den 28 juni till den 12 augusti. De senaste årens krav på förbokning har tagits bort och du är välkommen till oss när det passar dig under våra öppettider! Varmt välkomna!

Små Tåg - Stor Glädje