BRA ATT VETA

Inför ett besök hos oss kan det dyka upp olika frågor, vi har försökt besvara en del av dem nedan. Hör gärna av dig om det är något annat du undrar över!

Fotografering
Du får gärna fotografera hos oss, det råder inget fotoförbud! Men visa respekt för andra besökare när du tar dina bilder. Vi vill inte att du använder stativ till din kamera eftersom det kan vara i vägen för andra besökare.

Mat
I vårt café finns det varma och kalla drycker samt smörgåsar, kaffebröd och glass att köpa. Är du intresserad av att äta lunch eller middag så finns det flera alternativ i Alunda. Du får gärna ha med dig mat och ha picnic på någon av våra gräsmattor.

Husdjur
Vi tillåter inga husdjur i lokalerna, utan dessa får stanna ute i trädgården tillsammans med husse eller matte.

Toalett och blöjbyten
Sedan säsongen 2020 finns en nybyggd toalett för dig som besöker Modelljärnvägens Hus. Vi tittar till den flera gånger varje dag. Det finns naturligtvis tillgång till tvål och vatten. Behöver du byta blöjor så finns det skötbord inne på toaletten.

BOKA DITT BESÖK

MER OM OSS

Säsongspremiär!

Modelljärnvägens Hus utställning med modelljärnvägar, trädgård och kafé har säsongspremiär onsdagen den 30 juni 2021!

Utställningen och kaféet har därefter öppet onsdagar till lördagar klockan 11 – 16 fram till den 14 augusti. För att det inte ska bli för trångt i våra lokaler vill vi att alla besök förbokas på vår hemsida. Betalningen sker på plats hos oss!

Små Tåg - Stor Glädje